Samen

KindSamen is leuker

Blije-ik bied ook begeleiding in groepsvorm aan, een laagdrempelige manier om in contact te komen met leeftijdgenootjes.
En de ervaring leert dat er veel meer overeenkomsten tussen kinderen zijn dan kinderen weten/denken/voelen. En juist om in contact te komen met kinderen die misschien wel tegen dezelfde stukken aanlopen kan heel fijn zijn. Het gevoel van ‘ik ben niet de enige’ wordt vaak als heel prettig ervaren.

Juist om op een jonge leeftijd al ruimte te krijgen om te mogen uitspreken wat er allemaal bij je speelt heeft een positieve uitwerking voor later. Het creëert zelfvertrouwen, (IK)kracht en leert ook communiceren. Daarnaast leert het ook om echt te luisteren en ook andere kinderen te respecteren voor wie ze zijn.

Als er genoeg aanmeldingen zijn voor een nieuwe groep (kijkend naar leeftijd) komt deze groep één keer in de twee weken op een vast tijdstip bij elkaar. Lagere school zal woensdagmiddag zijn en middelbare school eind van de middag op een dag in de week (weekend eventueel ook mogelijk).

Voor meer informatie en vragen
info@blije-ik.nl