Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Joanne schreef op 2 januari 2017:
Nienke heeft onze zoon van 7 geholpen dmv allerlei activiteiten om beter voor zichzelf op te komen. Ze heeft in korte tijd een goede band met hem weten op te bouwen. Hij heeft veel geleerd van de technieken die Nienke hem heeft aangeboden.
Monique schreef op 25 mei 2016:
Nienke heeft mijn dochter (8 jaar) geholpen om haar plek (terug) te vinden na de echtscheiding. Er veranderd zoveel met een scheiding, zeker ook voor een kind; 2 huizen, verhuizingen, nieuwe gezinssamenstellingen, de wisselingen, telkens 1 ouder moeten missen.... In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan. Maar mijn dochter bleef hopen en accepteerde de nieuwe situatie niet echt. Ze werd stil, veel verdrietig en snel boos, kortom ze zat duidelijk niet lekker in haar vel. Door bij Nienke echt helemaal gezien en gehoord te worden werd dit echt haar plek, waar ze mocht zijn wie ze is en zeggen wat ze wil en voelt; vrijuit, zonder loyaliteit, schuld of angst. Nienke heeft, door oa het tekenen van de 2 huizen, haar de situatie leren accepteren en onder ogen laten zien. Ze heeft zichzelf daar ook duidelijk een eigen plek in gegeven. Ze durft nu beter te zeggen wat haar dwars zit, haar eigen plek op te eisen. Ze accepteert dat haar ouders niet meer bij elkaar zullen komen en weet dat ze daar met vallen en opstaan aan mag wennen. Het is heel fijn om te zien hoe het mijn dochter heeft geholpen en hoe rustig ze altijd van Nienke terug kwam. Ze is door die 5 keer coaching sterker geworden, emotioneel gegroeid. Ook heel fijn om te weten dat we altijd weer contact op kunnen nemen mocht het nodig zijn. Heel erg dank voor het bieden van een veilige, eigen plek voor Nova, tijdens de sessies en ook weer in haar zelf!
Ursula schreef op 1 januari 2016:
Mijn dochter (Amber 13 jaar) heeft onlangs haar coaching traject afgesloten bij Nienke van blije-ik. Ze was een erg onzeker meisje en had vaak migraine Er was vanaf dag 1 een geweldige klik met Nienke zowel met Amber als met mezelf. Wat een lieve begripvolle vrouw is ze. Nienke kwam erachter dat Amber hooggevoelig is en heeft haar hier mee om laten gaan. Ook hoe je je hier op bepaalde momenten wat voor “af kan sluiten”. En laten zien dat heel veel kinderen hooggevoelig zijn. Dat ze echt niet “vreemd” is. Amber heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en de migraine is een stuk afgenomen. We zijn dus ook erg dankbaar dat we haar hebben mogen ontmoeten.
Marjolein schreef op 2 december 2015:
Onze dochter Kirsten van 4 zat niet lekker in haar vel. Had moeite met het contact maken met andere mensen en ook op school kon ze haar draai niet vinden. Ze moest ook veel huilen. Ze vertelde ook wel eens dat ze zich anders voelde dan andere kinderen. Wij hadden ons al een beetje verdiept in de term hooggevoeligheid en we zagen dan ook veel overeenkomsten. Maar het bleef lastig om haar daar in te begeleiden. En we kwamen er zelf niet zo goed uit. Uiteindelijk hebben we contact gezocht met Nienke. Zij heeft ons als ouders uitleg gegeven en een aantal handvaten aangereikt. Wat ontzettend fijn was! Verder is Kirsten 5 keer bij haar geweest voor een sessie. Kirsten vond het heel fijn dat ze begrepen werd, en dat ze zichzelf wat meer kan begrijpen en dat ze op haar manier kon uiten waar ze mee zat. (bv drukte in de klas). Ze ging altijd met plezier naar Nienke toe, wat best wel bijzonder was, omdat ze juist moeite heeft met “vreemde mensen”. Uiteindelijk hebben we besloten om een andere schoolkeuze te maken, naar aanleiding van de ervaringen van Kirsten. Ze zit momenteel goed in haar vel, ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Ze voelt zich prettig op school. Uiteraard zijn er nog moeilijke dingen, zoals het contact leggen, maar ze durft het nu aan om het te proberen. En dat is zo mooi om te zien!! Ook de mensen in onze omgeving zien de positieve verandering, en zij haken hier goed op in, zodat het zelfvertrouwen weer groeit! De sessies met Nienke zijn een goede opstap geweest voor onze dochter. Vanaf nu kan ze zich weer ontspannen en verder gaan ontwikkelen en ontdekken wie ze is. En wij als ouders kunnen haar daar nu beter in ondersteunen